Menu du Chef
Sokeye zalm
Yuze – Komkommer – Shiso
of
Buikspek
Pinda - Kweepeer - Sechaun
*****
Kabeljauw
Choron – Brandade – Prei
of
Reefilet
Shiitake – Bramen – Boerenkool
*****
Baileys
Koffie - Chocolade - Duindoorn
of
Kaasplankje (+ 4,00)
Noten – Vijg – Honing – Dadelbrood
Menu du Chef
3 gangen 46,50 p.p
4 gangen* 53,50 p.p
*Incl. verrassingstussengerecht
*****
Wijnarrangement
3 gangen 24,00 p.p
4 gangen 32,00 p.p
Menu du Chef is ook vegetarisch beschikbaar.
Al onze vis is duurzaam gecertificeerd. Informeer onze collega’s over allergieën en dieetwensen.
Starter
Please inform the staff about any allergies or dietary preferences.
All our fish is sustainably certified
Tartar of locally grown Beetroot
Foam of Feta – Pear – Balsamic – Hazelnut
16
Sashimi of North sea Mackerel
Cucumber – Finger Lime – Peas – Curry
16,5
Duck breast
Orange – 5 Spice – Savoy Kale – Chestnut Mushrooms
17,5
Tuna Tataki
Miso – Wasabi – Avocado – Ponzu
18
Strip steak
Oyster Mushroom – Eggplant – Garlic – Ponzu
18,5
Main Course
A.u.b., informeer onze collega’s over allergieën en diëetwensen
Al onze vis is duurzaam gecertificeerd
Crispy Dutch Cauliflower
Lima beans – Chili – Hazelnut
26,5
Laksa Curry
Gamba – Chorizo – Noodles – Coriander
27,5
Miso Cod
Kale – Oyster Mushroom – Lavas
31
Slow cooked Short-rib
Polenta – Eggplant – Carrots
32
Seabass
Potato – Fregola – Carrot – Hollandaise
32
Beef Tenderloin
Potato – Asparagus – Black Garlic
34,5
Dessert
Lemon curd
Lemon sorbet – White Chocolate – Honey – Yoghurt
12
Rhubarb
Cookie Crumble – Ruby Chocolate – Rhubarb Sorbet
12
Peach
Almond – Vanilla
12
Cheeseboard
Nuts – Figs – Honey – Date-bread
16
![](https://static.wixstatic.com/media/f18b08_b6d12bd61de1477cb9b5517bad3c409a~mv2.jpg/v1/fill/w_980,h_1470,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,enc_avif,quality_auto/f18b08_b6d12bd61de1477cb9b5517bad3c409a~mv2.jpg)
À la carte
Informeer onze collega’s over allergieën en dieetwensen.
Al onze vis is duurzaam gecertificeerd.
Valentijnsmenu
Sokeye zalm
Yuze – Komkommer – Shiso
*****
Skrei
Choron – Brandade – Prei
*****
Reefilet
Shiitake – Bramen – Boerenkool
*****
Aardbei
Matcha - Witte Chocolade - Limoen
Voorgerecht
Tussengerecht (Optioneel)
Hoofdgerecht
Nagerecht
Valentijnsmenu
3 gangen 46,50 p.p
4 gangen* 53,50 p.p
*Incl. tussengerecht
*****
Wijnarrangement
3 gangen 24,00 p.p
4 gangen 32,00 p.p
Het Valentijnsmenu is ook vegetarisch beschikbaar.
Al onze vis is duurzaam gecertificeerd. Informeer onze collega’s over allergieën en dieetwensen.