top of page

Menu du Chef

Zeeduivel

Sinaasappel - Venkel - Wasabi

of

Rund

Kwartelei - Asperge - Piccalilly

*****

Zwarte heilbot

Asperge - Rode biet - Raapstelen

of

Lam

Aubergine - Doperwten - Dragon

*****

Aardbei

Basilicum - Kalamansi - Yoghurt

of

Kaasplankje (+ 4,00)

Noten – Vijg – Honing – Dadelbrood

Menu du Chef
3 gangen 46,50 p.p
4 gangen* 53,50 p.p
*Incl. verrassingstussengerecht

*****

Wijnarrangement
3 gangen 24,00 p.p
4 gangen 32,00 p.p

Menu du Chef is ook vegetarisch beschikbaar.
Al onze vis is duurzaam gecertificeerd. Informeer onze collega’s over allergieën en dieetwensen.

Starter

Please inform the staff about any allergies or dietary preferences.
All our fish is sustainably certified

Tartar of locally grown Beetroot

Foam of Feta – Pear – Balsamic – Hazelnut

 16

Vegetarian
Sashimi of North sea Mackerel

Cucumber – Finger Lime – Peas – Curry

 16,5

Duck breast

Orange – 5 Spice – Savoy Kale – Chestnut Mushrooms

 17,5

Tuna Tataki

Miso – Wasabi – Avocado – Ponzu

 18

Strip steak

Oyster Mushroom – Eggplant – Garlic – Ponzu

 18,5

Main Course

A.u.b., informeer onze collega’s over allergieën en diëetwensen
Al onze vis is duurzaam gecertificeerd

Crispy Dutch Cauliflower

Lima beans – Chili – Hazelnut

 26,5

Vegetarian
Laksa Curry

Gamba – Chorizo – Noodles – Coriander

 27,5

Miso Cod

Kale – Oyster Mushroom – Lavas

 31

Slow cooked Short-rib

Polenta – Eggplant – Carrots

 32

Seabass

Potato – Fregola – Carrot – Hollandaise

 32

Beef Tenderloin

Potato – Asparagus – Black Garlic

 34,5

Dessert

Lemon curd

Lemon sorbet – White Chocolate – Honey – Yoghurt

 12

Rhubarb

Cookie Crumble – Ruby Chocolate – Rhubarb Sorbet

 12

Peach

Almond – Vanilla

 12

Cheeseboard

Nuts – Figs – Honey – Date-bread

 16

À la carte

Informeer onze collega’s over allergieën en dieetwensen.
Al onze vis is duurzaam gecertificeerd. 

DI-WO-DO Arrangement

Soms zijn de mooiste avonden juist doordeweeks… Waarom wachten tot het weekend om jezelf te verwennen?
 

Elke dinsdag, woensdag en donderdag kunt u genieten van ons Menu du Chefall-in arrangement: een culinaire ervaring waarbij chef Mike Vierhout een seizoensgebonden 3- of 4-gangenmenu bereidt met verfijnde smaken en pure gastvrijheid.
 

Dit all-in arrangement is inclusief perfect afgestemde wijnen, tafelwater en een afsluitende koffie met friandises.
 

Even ontsnappen aan de dagelijkse drukte en genieten van een zorgeloze avond? Reserveer en laat u verwennen!

 

DI-WO-DO Arrangement

Inclusief bijpassend wijnarrangement, tafelwater & koffie met friandises.

3 gangen 70,00 p.p
4 gangen* 85,00 p.p
*Incl. tussengerecht

Het arrangement is ook in een vegetarische variant beschikbaar. Gelieve dit vooraf aan de chef door te geven bij uw reservering.

Restaurant Vestdijk47 in Eindhoven
  • Facebook
  • Instagram
  • X
  • Youtube

Restaurant Vestdijk47

Vestdijk 47, 5611 CA Eindhoven

Tel: +31 (0)40 2326111
E-mail: H5374@accor.com

Openingstijden

Dinsdag t/m donderdag: 17.00 – 22.00 uur

Vrijdag t/m zaterdag: 17.00 – 23.00 uur

Op zondag- en maandagavond en voor lunch kun je in Brasserie47 terecht.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

© 2024 Vestdijk47 – all rights Reserved | Privacy Policy | Legal Policy | Reserveringsvoorwaarden

bottom of page