Menu du Chef
Sokeye zalm
Yuze – Komkommer – Shiso
of
Buikspek
Pinda - Kweepeer - Sechaun
*****
Kabeljauw
Choron – Brandade – Prei
of
Reefilet
Shiitake – Bramen – Boerenkool
*****
Baileys
Koffie - Chocolade - Duindoorn
of
Kaasplankje (+ 4,00)
Noten – Vijg – Honing – Dadelbrood
Menu du Chef
3 gangen 46,50 p.p
4 gangen* 53,50 p.p
*Incl. verrassingstussengerecht
*****
Wijnarrangement
3 gangen 24,00 p.p
4 gangen 32,00 p.p
Menu du Chef is ook vegetarisch beschikbaar.
Al onze vis is duurzaam gecertificeerd. Informeer onze collega’s over allergieën en dieetwensen.
Voorgerechten
Tartaar van lokale rode biet
Fetaschuim – Peer – Balsamico – Hazelnoot
16
Sashimi van Noordzeemakreel
Komkommer – Kaviaarlimoen – Doperwt – Curry
16,5
Eendenborst
Sinaasappel – 5-spice – Savooikool – Kastanjechampignon
17,5
Tonijntataki
Miso – Wasabi – Avocado – Ponzu
18
Diamanthaas
Oesterzwam – Aubergine – Knoflook – Ponzu
18,5
Hoofdgerechten
Krokante Hollandse bloemkool
Limaboon – Chili – Hazelnoot
26,5
Laksa curry
Gamba – Chorizo – Noedels – Koriander
27,5
Miso kabeljauw
Boerenkool – Oesterzwam – Lavas
31
Langzaam gegaarde Short-rib
Polenta – Aubergine – Wortel
32
Zeebaars
Aardappel – Fregola – Wortel – Hollandaise
32
Ossenhaas
Aardappel – Asperge – Zwarte knoflook
34,5
Desserts
Lemon curd
Citroen sorbet – Witte chocolade – Honing – Yoghurt
12
Rabarber
Zandkoek – Ruby Chocolade – Rabarber Sorbet
12
Perzik
Amandel – Vanille
12
Kaasplankje
Noten – Vijg – Honing – Dadelbrood
16
À la carte
Informeer onze collega’s over allergieën en dieetwensen.
Al onze vis is duurzaam gecertificeerd.
Valentijnsmenu
Sokeye zalm
Yuze – Komkommer – Shiso
*****
Skrei
Choron – Brandade – Prei
*****
Reefilet
Shiitake – Bramen – Boerenkool
*****
Aardbei
Matcha - Witte Chocolade - Limoen
Voorgerecht
Tussengerecht (Optioneel)
Hoofdgerecht
Nagerecht
Valentijnsmenu
3 gangen 46,50 p.p
4 gangen* 53,50 p.p
*Incl. tussengerecht
*****
Wijnarrangement
3 gangen 24,00 p.p
4 gangen 32,00 p.p
Het Valentijnsmenu is ook vegetarisch beschikbaar.
Al onze vis is duurzaam gecertificeerd. Informeer onze collega’s over allergieën en dieetwensen.