Werken bij

We hebben diverse uitdagende vacatures beschikbaar zoals:

*  Medewerk(st)er Bediening (fulltime)
*  Medewerk(st)er Bediening (parttime)

Scroll naar beneden voor de volledige vacaturetekst.
 

Medewerk(st)er Bediening (fulltime)

Omdat één van onze Gastheren de switch heeft gemaakt naar de functie van Bartender binnen ons restaurant zijn we op zoek naar een fulltime Medewerker Bediening. 

Wij zoeken een servicegericht persoon, met passie voor gastronomie. Je zorgt ervoor dat het onze gasten aan niets ontbreekt en je ziet het als een uitdaging om onze gasten in de spreekwoordelijke watten te leggen. Een kleine greep uit het takenpakket: Je serveert gerechten en dranken aan onze gasten, adviseert hen over wijnen in combinatie met gerechten en zorgt er voor dat zij een avondje in Vestdijk 47 als een ware WOW-beleving ervaren. Tevens voer je mise en place werkzaamheden uit en bezorg je roomservice op de hotelkamers. Het is jouw verantwoordelijkheid dat je op de hoogte bent van het menu, de prijzen en dagelijks of wekelijks wisselende gerechten c.q. dranken, zodat je onze gasten optimaal van dienst kunt zijn

Vanzelfsprekend heb je ervaring als Medewerker Bediening in een luxe restaurant. Je beheerst diverse serveertechnieken, hebt kennis van / interesse in wijnen in combinatie met spijzen en weet moeiteloos in te spelen op de wensen van onze gasten. Een diploma Zelfstandig Werkend Gastheer/Gastvrouw niv. 3 of Horeca Ondernemer Manager niv. 4.

Ben jij gastgericht, representatief en op zoek naar fulltime functie met name in de avonduren, in een professioneel bedrijf en een leuk team? Dan ben jij degene die wij zoeken en zien we jouw motivatiebrief en cv graag tegemoet.

 

Medewerk(st)er Bediening (parttime)

Wij bieden een tweetal afwisselende parttime banen voor een representatieve Medewerk(st)er Bediening.

In deze functie zorg je ervoor dat het onze gasten aan niets ontbreekt en je ziet het als een uitdaging om hen in de spreekwoordelijke watten te leggen. Dankzij jouw flair zullen onze gasten een bezoekje aan Vestdijk47 als een ware WOW-beleving ervaren. Een kleine greep uit het takenpakket: je ontvangt en placeert onze gasten om vervolgens gerechten en dranken te serveren. Tevens voer je mise en place-werkzaamheden uit en bezorg je roomservice-gerechten op de hotelkamers. Het is jouw verantwoordelijkheid dat je op de hoogte bent van het menu, de prijzen en dagelijks of wekelijks wisselende gerechten c.q. dranken zodat je onze gasten optimaal van dienst kunt zijn. 

Ervaring in de horeca binnen F&B is een vereiste voor deze functie. Wij zoeken enerzijds een kandidaat die met name in de weekenden het ontbijt en de lunch kan verzorgen. Daarnaast zoeken we een collega die flexibel inzetbaar is in de avonduren, waardoor deze functie ideaal te combineren is met je (horeca) studie. 

Ben jij gastgericht, representatief en op zoek naar een leuke parttime baan, in een professioneel bedrijf en een leuk team dan ben jij degene die wij zoeken en zien we jouw motivatiebrief en cv graag tegemoet.

 

Solliciteren

Je kunt  schriftelijk solliciteren per e-mail: H5374-HR2@accor.com of per post: Pullman Eindhoven Cocagne t.a.v. Human Resources, Vestdijk 47, 5611 CA  EINDHOVEN.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met de HR-afdeling op nummer 040 - 232 6132.

Open sollicitaties zijn ook altijd welkom en kunnen gestuurd worden naar H5374-HR2@accor.com.

 

Sluiten

Bar & Restaurant Vestdijk 47
Vestdijk 47 Eindhoven

040 - 232 61 34
info@vestdijk47.nl

Bij een minimale besteding van € 25,- parkeert u bij ons gratis. Aanmelden voor de nieuwsbrief
Play Pause 1/