Werken bij

We hebben enkele uitdagende vacatures beschikbaar:

- Afwasser
- Bartender (parttime)
- Chef de Partie
- Medewerk(st)er Bediening Diner (parttime/bijbaan)

Scroll naar beneden voor de volledige vacaturetekst

 

Afwasser

Zou jij ook willen dat de afwas altijd af was? Lees dan snel verder.

Waar ga je werken?
Pullman Eindhoven Cocagne, een upscale hotel in hartje Eindhoven, heeft een super gave keuken. Voor de keuken zijn wij op zoek naar een hardwerkende afwasser. Of je nu 2,3,4 of 5 dagen bij ons wilt werken, bij ons is alles mogelijk?

De keuken wordt aangestuurd door Mark Leenders. Mark is in ons hotel gestart als chef de partie en doorgegroeid naar chefkok. Het volledige keukenteam bestaat daarnaast uit een souschef ontbijt, een souschef diner, 3 ontbijtkoks, 4 chefs de partie, 1 hulpkok, 1 leerling, een patissier, 1 patisserie stagiaire en 3 afwassers.

Wat ga jij bijdragen aan ons succes?
Als jij in een restaurant gaat eten wil je dat doen van een schoon bord toch? Onze gasten willen dat ook en wij zoeken een nieuwe collega die daar voor gaat zorgen. Je zorgt voor de schoonmaak van al het serviesgoed, glaswerk en bestek van het restaurant en de zalen, alsmede de potten, pannen en keukenmaterialen. Na het schoonmaken zet je alles weer terug waar het hoort. Ook voer je keukenafval af en verzorg je een deel van de schoonmaak in de keuken. Denk hierbij aan het schrobben van vloeren, putjes verschonen en het poetsen van koelingen en magazijnen. Don’t worry, je hoeft niet alles met de hand af te wassen. Er staat niet alleen een vaatwassser, maar zelfs een hele wasstraat tot je beschikking.

Hoe is het echt om in onze keuken te werken?

 • Je bent flexibel inzetbaar van maandag tot en met zondag, waarbij jouw werktijden over het algemeen tussen 7.30 en 15.30 uur of tussen 18.00 en 24.00 uur liggen. Het blijft natuurlijk de horeca, dus pin ons hier niet aan vast.
 • Bij een fulltime dienstverband worden alle overuren gecompenseerd in vrije tijd en ook als jij moet werken op een feestdag krijg je daar een vrije dag voor terug.
 • Zou je werken op basis van een 0-urencontract, dan krijg je 50% salaris meer per uur als je moet werken op een feestdag.
 • Ja, het is ontzettend hard werken, omdat je al het vieze servies weer schoon moet krijgen.
 • Je spierballen zullen groeien, want voor het tillen van de potten en pannen draai jij je hand niet om.

Wil jij in HET hotel van Eindhoven werken en zoek je een zelfstandige functie waarbij je je handen flink uit de mouwen kunt steken? Dan zijn wij op zoek naar jou en zien we jouw motivatiebrief en cv graag tegemoet.

 

Bartender (parttime)

Houd jij van shaken en je gasten verrassen met nieuwe cocktails? Lees dan snel verder!

Waar ga je werken?
Pullman Eindhoven Cocagne, een upscale hotel in hartje Eindhoven, heeft een gave parttime vacature beschikbaar voor Bar47 voor gemiddeld 2 a 3 avonden per week.

Bob is de barman van Bar47 en kan jouw hulp goed gebruiken. Bar47 grenst aan Restaurant Vestdijk47 en met hen werk je samen tijdens je dienst. Vestdijk47 wordt aangestuurd door Roel. Roel is al 3,5 jaar onze restaurantsupervisor. Is het druk in de bar dan helpen je collega’s uit het restaurant jou graag. Andersom geldt dit natuurlijk ook!

Wat ga jij bijdragen aan ons succes?
Als Bartender ben jij een echte connector. Jij houdt ervan contact te zoeken met onze gasten en maakt makkelijk een praatje. Tijdens deze social talks ontdek jij van alles over de gast waardoor je later weer een wow-momentje kunt creëren. Jij weet het hart van de gast te raken! Je bent een gastheer/-vrouw in hart en nieren, maar vooral ook een entertainer en je pakt onze gasten helemaal in met jouw zelfgemaakte cocktails. Bar47 is jouw speelveld, samen met Bob steel jij de show en voor jullie komen onze gasten terug.

Hoe is het echt om bij Bar47 te werken?

 • Je serveert drankjes en gerechten, kunt makkelijk meerdere bestelling onthouden en het rennen van een marathon tijdens je dienst doe je met twee vingers in je neus (niet letterlijk natuurlijk).
 • Naast jouw werkzaamheden in de Bar47, kan het ook voorkomen dat jij wordt ingeroosterd in Vestdijk47. Wie wil er nou niet uithelpen in een restaurant dat een 9,3 scoort op IENS.
 • Bar47 maakt onderdeel bevind zich in het hart van hotel Pullman Eindhoven Cocagne. Dat is net even anders dan bartender zijn in een lokale kroeg.
 • Afhankelijk van jouw beschikbaarheid word je ingeroosterd, zodat deze gave functie perfect te combineren is met je al je andere activiteiten.
 • Je bent een echte nachtraaf, want de bar sluit om 1.00 uur.
 • Het vakvolwassen salaris bedraagt € 10,61 bruto per uur en hier komt nog eens 8% vakantiegeld bovenop. Niet verkeerd toch, voor een baan in de horeca?!
 • Moet jij werken op een feestdag? Dan krijg je 150% salaris uitbetaald.

Ben jij die upscale bartender die een parttime baan zoekt in de avonduren? Dan zijn wij op zoek naar jou en zien we jouw motivatiebrief en cv graag tegemoet.

 

Chef de Partie

Voel jij je als een vis in het water in een open keuken? Lees dan snel verder.

Pullman Eindhoven Cocagne, een upscale hotel in hartje Eindhoven, heeft een super gaaf restaurant en een fantastische bar. Voor Bar & Restaurant Vestdijk47 zijn wij op zoek naar een representatieve allround Chef de Partie voor het à la carte team.

Bij Bar & Restaurant Vestdijk47 vind je de moderne franse keuken in een trendy ambiance. Wij onderscheiden ons met een open keuken, een chef's table en een vinotheque. Restaurant Vestdijk47 biedt samen met Bar47 plaats aan +/- 100 couverts.

De keuken wordt aangestuurd door Mark Leenders. Mark is in ons hotel gestart als chef de partie en doorgegroeid naar souschef. Daarna heeft hij een jaar in Curaçao gewerkt om vervolgens weer terug te keren als chef de cuisine. Hij stuurt het à la carte team samen met Ronny Smeets aan. Ronny is ook gestart als chef de partie, heeft vervolgens de functie van junior souschef bekleed en is inmiddels souschef. Het volledige keukenteam bestaat daarnaast uit een souschef ontbijt, 3 ontbijtkoks, 4 chefs de partie, een hulpkok, 2 leerlingen, een patissier, 1 patisserie stagiaire en 3 afwassers.

Wat ga jij bijdragen aan ons succes?
Iedere 2 maanden stellen we een nieuw V47 menu samen en regelmatig wisselen onze gerechten op de à la carte kaart. Jouw input is hiervoor ontzettend belangrijk. 
Iedere avond draaien we gemiddeld 40 a 50 couverts. Dat kan alleen als jij de sterren van de hemel staat te koken.
Wij hebben geen traditionele franse keuken, maar juist een moderne. Dus jouw kennis van de huidige kooktrends en jouw vernieuwende manier van koken zorgen ervoor dat onze gasten terug komen.
Omdat wij een open keuken hebben kunnen onze gasten letterlijk een kijkje in jouw keuken nemen, maar weet je wat ze helemaal geweldig vinden? Als je zelf een gerecht serveert.

Hoe is het echt om in onze keuken te werken?

 • Je draait je eigen kantje en krijgt veel vrijheid om hierin je eigen ding te doen. Wil dat zeggen dat je altijd aan dezelfde partie staat? Nee, vanzelfsprekend rouleren we. 
 • Uiteraard moet jij je focussen op je werk, maar bij ons heb je ook echt de tijd en ruimte om met nieuwe ideeën te komen. 
 • Op zondag is ons restaurant gesloten, maar onze hotelgasten kunnen bij jou wel een hapje komen eten van de barkaart. Wil natuurlijk wel zeggen dat je regelmatig op zondag vrij bent.
 • Alle overuren worden gecompenseerd in vrije tijd en ook als jij moet werken op een feestdag krijg je daar een vrije dag voor terug.
 • Je gaat ook regelmatig inspiratie opdoen bij Chefs events of leveranciers.

Wil jij werken in een restaurant dat een 9,3 scoort op iens en is het jouw droom om te koken op niveau? Dan zijn wij op zoek naar jou en zien we jouw motivatiebrief en cv graag tegemoet.

 

Medewerk(st)er Bediening Diner (parttime/bijbaan)

Ben jij op zoek naar een bijbaan in de avonduren waarbij je in het culinaire middelpunt staat? Zoek niet verder, je hebt hem gevonden!

Waar ga je werken?
Pullman Eindhoven Cocagne, een upscale hotel in hartje Eindhoven, heeft een gave parttime vacature in Bar & Restaurant Vestdijk47 beschikbaar. De functie is perfect te combineren met je studie, want of je nu 2, 3 of 4 diensten per week wilt werken, bij ons is alles mogelijk!

Het restaurantteam wordt aangestuurd door Roel. Roel is al 3,5 jaar onze restaurantsupervisor. Behalve Roel bestaat het restaurantteam uit 3 vaste medewerkers, 2 leerlingen en 3 mensen die net als jij een hele gave bijbaan hebben.

Wat ga jij bijdragen aan ons succes?
Tijdens je shift ga jij je bezighouden met alle operationele bedieningswerkzaamheden binnen Bar & Restaurant Vestdijk47 waarbij je het hart van onze gasten weet te raken. Hoe je dat doet? That’s up to you! Een kleine greep uit het takenpakket: Je serveert gerechten en dranken aan onze gasten, adviseert hen over wijnen in combinatie met spijzen en je zorgt er voor dat een avondje in Vestdijk47 een ware WOW-beleving voor hen is. Geen verstand van wijnen? Geen paniek. Roel leert het je graag. Uiteraard voer je daarnaast ook mise en place werkzaamheden uit, maar er is meer. Het restaurant bevind zich in een hotel, dus ook de roomservice bezorg jij op de kamers. En alsof dat nog niet afwisselend genoeg is, is het ook mogelijk om bardiensten te draaien waarbij onze bartender jou leert om lekkere cocktails te maken.

Hoe is het echt om bij Vestdijk47 te werken?

 • Afhankelijk van jouw beschikbaarheid word je ingeroosterd, zodat deze gave bijbaan perfect te combineren is met je studie.
 • Het vakvolwassen salaris bedraagt € 10,61 bruto per uur en hier komt nog eens 8% vakantiegeld bovenop. Niet verkeerd toch, voor een baan in de horeca?!
 • Moet jij werken op een feestdag? Dan krijg je 150% salaris uitbetaald.
 • Je moet presteren op het hoogste niveau, maar je werkt dan ook wel in een restaurant dat een 9,3 scoort op IENS.
 • Wat maakt ons restaurant bijzonder? Een vinotheque met wel 75 verschillende wijnen en een chef’s table, waarin onze gasten letterlijk in de keuken zitten te dineren.
 • Houdt jij zelf ook wel van een drankje? Dan zit je in dit team goed, want een sluit-drankje hoort erbij!

Wil je onze gasten in de spreekwoordelijke watten leggen? Dan zijn wij op zoek naar jou en zien we jouw motivatiebrief en cv graag tegemoet.

 

Wat hebben wij jou te bieden?

Bar & Restaurant Vestdijk47 is gevestigd in Pullman Eindhoven Cocagne en maakt onderdeel uit van de internationale hotelketen Accorhotels. Dit brengt vele voordelen met zich mee, want Feel Welcome – Feel Valued is niet voor niets de missie van Accor. Naast de arbeidsvoorwaarden die de meeste bedrijven bieden (een reiskostenregeling, fietsplan, collectiviteitskorting op verzekeringen etc) hebben wij meer voor jou in petto. Wat dacht je van onder andere korting in hotels over de hele wereld en een bonusregeling waarbij je maximaal 7,5% van je jaarsalaris aan bonus kunt verdienen? Klinkt goed toch? Wil jij doorgroeien binnen het hotel of de hotelketen? Dat kan! De Académie Accor biedt een divers pakket aan trainingen aan waardoor jij je kunt blijven ontwikkelen!

 

Solliciteren

Je kunt  schriftelijk solliciteren per e-mail: Linda.Heijnen@accor.com of per post: Pullman Eindhoven Cocagne t.a.v. Human Resources, Vestdijk 47, 5611 CA  EINDHOVEN.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met de HR-afdeling op nummer 040 - 232 6132.

Open sollicitaties zijn ook altijd welkom en kunnen gestuurd worden naar Linda.Heijnen@accor.com.

 

Sluiten

Bar & Restaurant Vestdijk 47
Vestdijk 47 Eindhoven

040 - 232 61 34
info@vestdijk47.nl

Bij een minimale besteding van € 25,- parkeert u bij ons gratis. Aanmelden voor de nieuwsbrief
Play Pause 1/