Werken bij

We hebben diverse uitdagende vacatures beschikbaar zoals:

*  Medewerk(st)er Bediening (fulltime)
*  Medewerk(st)er Bediening (parttime)
*  Medewerk(st)er Bediening ontbijt / lunch (parttime)
 

Scroll naar beneden voor de volledige vacaturetekst.
 

Medewerk(st)er Bediening (fulltime)

Wij bieden een afwisselende baan voor een representatieve Gastheer/Gastvrouw. Het betreft een functie waarbij je met name werkzaamheden zult verrichten ten behoeve van de lunch en het diner en de verwachtingen van onze gasten zult overtreffen met jouw wijnkennis.

Wij zoeken een servicegericht persoon, met passie voor gastronomie. Je zorgt ervoor dat het onze gasten aan niets ontbreekt en je ziet het als een uitdaging om onze gasten in de spreekwoordelijke watten te leggen. Een kleine greep uit het takenpakket: Je serveert gerechten en dranken aan onze gasten, adviseert hen over wijnen in combinatie met gerechten en zorgt er voor dat zij een avondje in Vestdijk 47 als een ware WOW-beleving ervaren. Ook breng je jouw uitgebreide wijnkennis over op je collega’s en maak je hen net zo enthousiast over wijnen als dat je zelf bent. Tevens voer je mise en place werkzaamheden uit en bezorg je roomservice op de hotelkamers. Het is jouw verantwoordelijkheid dat je op de hoogte bent van het menu, de prijzen en dagelijks of wekelijks wisselende gerechten c.q. dranken, zodat je onze gasten optimaal van dienst kunt zijn.

Vanzelfsprekend heb je ervaring als Medewerker Bediening in een luxe restaurant. Je beheerst diverse serveertechnieken, hebt kennis van / interesse in wijnen in combinatie met spijzen en weet moeiteloos in te spelen op de wensen van onze gasten. Een diploma Zelfstandig Werkend Gastheer/Gastvrouw niv. 3 of Horeca Ondernemer Manager niv. 4 en een aanvullend wijncertificaat is een must.

Ben jij gastgericht, weet je alles van wijnen en op zoek naar fulltime functie met name in de avonduren, in een professioneel bedrijf en een leuk team? Dan ben jij degene die wij zoeken en zien we jouw motivatiebrief en cv graag tegemoet.

 

Medewerk(st)er Bediening (parttime)

Wij bieden een afwisselende parttime baan voor een representatieve Medewerk(st)er Bediening die beschikbaar is in de avonduren.

In deze functie zorg je ervoor dat het onze gasten aan niets ontbreekt en je ziet het als een uitdaging om hen in de spreekwoordelijke watten te leggen. Dankzij jouw flair zullen onze gasten een avondje in Vestdijk47 als een ware WOW-beleving ervaren. Een kleine greep uit het takenpakket: je ontvangt en placeert onze gasten om vervolgens gerechten en dranken te serveren. Tevens voer je mise en place-werkzaamheden uit en bezorg je roomservice-gerechten op de hotelkamers. Het is jouw verantwoordelijkheid dat je op de hoogte bent van het menu, de prijzen en dagelijks of wekelijks wisselende gerechten c.q. dranken zodat je onze gasten optimaal van dienst kunt zijn. 

Ervaring in de horeca binnen F&B is een vereiste voor deze functie. Je bent flexibel inzetbaar in de avonduren, waardoor deze functie ideaal te combineren is met je (horeca) studie. 

Ben jij gastgericht, representatief en op zoek naar een leuke parttime baan in de avonduren, in een professioneel bedrijf en een leuk team dan ben jij degene die wij zoeken en zien we jouw motivatiebrief en cv graag tegemoet.

 

Medewerk(st)er Bediening Ontbijt/Lunch (parttime)

Wij bieden een afwisselende baan voor een representatieve medewerk(st)er bediening ontbijt/lunch.

In deze functie zorg je ervoor dat het onze gasten aan niets ontbreekt en je ziet het als een uitdaging om onze gasten in de spreekwoordelijke watten te leggen. Met betrekking tot het ontbijt en de buffetlunch houd je je o.a. bezig met mise en place werkzaamheden, het gastvrij ontvangen en placeren van gasten, het verzorgen van drankjes en debarrasseren. Wij zoeken een medewerker die met name beschikbaar is in de weekenden en inzetbaar is tussen +/- 6.00 uur ’s ochtends en 15.00 uur ’s middags. Doordat er op drukke dagen wel zo'n 300 tot 500 gasten kunnen komen ontbijten ben jij een echte aanpakker.

Ben jij gastgericht, stressbestendig en op zoek naar een parttime functie in een professioneel bedrijf en een leuk team dan ben jij diegene die wij zoeken en zien we jouw motivatiebrief en cv graag tegemoet.

 

Solliciteren

Je kunt  schriftelijk solliciteren per e-mail: H5374-HR2@accor.com of per post: Pullman Eindhoven Cocagne t.a.v. Human Resources, Vestdijk 47, 5611 CA  EINDHOVEN.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met de HR-afdeling op nummer 040 - 232 6132.

Open sollicitaties zijn ook altijd welkom en kunnen gestuurd worden naar H5374-HR2@accor.com.

 

Sluiten

Bar & Restaurant Vestdijk 47
Vestdijk 47 Eindhoven

040 - 232 61 34
info@vestdijk47.nl

Bij ons parkeert u gratis Aanmelden voor de nieuwsbrief
Play Pause 1/