Werken bij

We hebben diverse uitdagende vacatures beschikbaar zoals:

*  Chef de Parti (fulltime)
*  Medewerk(st)er Bediening Diner (parttime)
*  Medewerk(st)er Bediening Ontbijt / Lunch (parttime)

Scroll naar beneden voor de volledige vacaturetekst.
 

Chef de Parti (fulltime)

Je zult gaan werken in onze a la carte keuken, waarbij jouw creativiteit, positiviteit, passie en gedreven werkwijze ons concept tot een succes maken. Een kleine greep uit het takenpakket: Je zult starten met mise en place maken voor de franse a la carte keuken en het zelfstandig draaien van de koude keuken (voorgerechten en desserts). Na een intensieve inwerkperiode zul je allround inzetbaar zijn bij zowel de lunch, het diner als de roomservice, waarbij je een kwalitatief hoogstaand product zult voorbereiden en presenteren. Hierbij zorg je er voor dat de productbereiding gebeurt volgens de geldende standaarden en je op de juiste manier omgaat met de goederen en deze registreert. Tevens zul je leerlingen (mede) begeleiden binnen de keuken.

Wat heb jij in de Mars?
- Je bent in staat de sterren van de hemel te koken: “spark”
- Je hebt kennis van de huidige kooktrends en bent innovatief: “Feel in-touch”
- Je voelt je als een vis in het water in onze open keuken en zet net dat stapje extra: “I go further”
- Je durft buiten de lijntjes te kleuren om onze gasten te wow’en: “Gutsy”
- Je hebt het diploma Zelfstandig Werkend Kok niv. 3 in de pocket: “Feel accomplised”
- Je bent flexibel, collegiaal je passie voor koken spat er vanaf.

Wil jij werken in een restaurant dat een 9,1 scoort op Iens en is het jouw droom om te koken op niveau? Dan zijn wij op zoek naar jou en zien we jouw motivatiebrief en cv graag tegemoet.

 

Medewerk(st)er Bediening Diner (parttime)

Ter uitbreiding van ons diner team zijn we op zoek naar een parttime Medewerker Bediening. 

Wij zoeken een servicegericht persoon, met passie voor gastronomie. Je zorgt ervoor dat het onze gasten aan niets ontbreekt en je ziet het als een uitdaging om onze gasten in de spreekwoordelijke watten te leggen. Je bent een echte connector die het hart van de gast weet te raken. Hoe je dat doet? That’s up to you! Een kleine greep uit het takenpakket: Je serveert gerechten en dranken aan onze gasten, adviseert hen over wijnen in combinatie met gerechten en zorgt er voor dat zij een avondje in Vestdijk 47 als een ware WOW-beleving ervaren. Tevens voer je mise en place werkzaamheden uit en bezorg je roomservice op de hotelkamers. Het is jouw verantwoordelijkheid dat je op de hoogte bent van het menu, de prijzen en dagelijks of wekelijks wisselende gerechten c.q. dranken, zodat je onze gasten optimaal van dienst kunt zijn

Wat heb jij in je mars?
- Je bent ontzettend gastvrij: “caring” voor onze gasten.
- Je zet net dat stapje extra: “I go further”
- Je durft buiten de lijntjes te kleuren om onze gasten te wow’en: “Gutsy”
- Je bent flexibel, stressbestendig en outgoing: “Spark”
- Je hebt horeca ervaring: “Feel accomplised”
- Je hebt kennis van wijnen en weet onze gasten moeiteloos te adviseren: “Inspiring”
- Je bent beschikbaar in de avonduren, waardoor deze functie functie perfect te combineren is met je studie.

Ben jij gastgericht, representatief en op zoek naar een functie met name in de avonduren, in een professioneel bedrijf en een leuk team? Dan ben jij degene die wij zoeken en zien we jouw motivatiebrief en cv graag tegemoet.

 

Medewerk(st)er Bediening Ontbijt/ Lunch (parttime)

Naast mogelijkheden tijdens de avondshifts zijn wij ook op zoek naar een vroege vogel die onze gasten gedurende het ontbijt en de lunch van een fantische service voorziet. 

Je zult gaan werken in ons (hotel) restaurant, waarbij je er voor zorgt dat het onze gasten aan niets ontbreekt en je ziet het als een uitdaging om onze gasten in de spreekwoordelijke watten te leggen. Je bent een echte connector die het hart van de gast weet te raken. Hoe je dat doet? That’s up to you! Een kleine greep uit het takenpakket: Met betrekking tot het ontbijt en de buffetlunch houd je je o.a. bezig met mise en place werkzaamheden, het gastvrij ontvangen en placeren van gasten, het verzorgen van drankjes en debarrasseren. Tijdens de à la carte lunch verras je onze gasten met jouw reeds opgedane kennis en ervaring binnen de horeca. Jij weet dan ook moeiteloos in te spelen op de wensen van onze gasten. Doordat het restaurant gevestigd is in het hotel is er de hele dag bedrijvigheid en verricht je ook werkzaamheden in de lobby en Bar 47.

Wat heb jij in je mars?
- Je bent ontzettend gastvrij: “caring” voor onze gasten.
- Je zet net dat stapje extra en weet het hart van onze gasten te raken: “I make it personal”
- Je bent flexibel, stressbestendig en een doorzetter: “I go further”
- Je hebt een diploma Gastheer/Gastvrouw niv. 2 in the pocket: “Feel accomplised”
- Je bent flexibel inzetbaar zowel doordeweeks als in de weekenden.

Ben jij gastgericht, stressbestendig en op zoek naar een flexibele parttime functie in een professioneel bedrijf en een leuk team? Dan ben jij degene die wij zoeken en zien we jouw motivatiebrief en cv graag tegemoet.

 

Solliciteren

Je kunt  schriftelijk solliciteren per e-mail: Linda.Heijnen@accor.com of per post: Pullman Eindhoven Cocagne t.a.v. Human Resources, Vestdijk 47, 5611 CA  EINDHOVEN.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met de HR-afdeling op nummer 040 - 232 6132.

Open sollicitaties zijn ook altijd welkom en kunnen gestuurd worden naar Linda.Heijnen@accor.com.

 

Sluiten

Bar & Restaurant Vestdijk 47
Vestdijk 47 Eindhoven

040 - 232 61 34
info@vestdijk47.nl

Bij een minimale besteding van € 25,- parkeert u bij ons gratis. Aanmelden voor de nieuwsbrief
Play Pause 1/