Werken bij

We hebben enkele uitdagende vacatures beschikbaar:

- Chef de Partie
- Medewerk(st)er Bediening Diner (parttime)

Scroll naar beneden voor de volledige vacaturetekst

 

Chef de Partie

Voel jij je als een vis in het water in een open keuken? Lees dan snel verder.

Pullman Eindhoven Cocagne, een upscale hotel in hartje Eindhoven, heeft een super gaaf restaurant en een fantastische bar. Voor Bar & Restaurant Vestdijk47 zijn wij op zoek naar een representatieve allround Chef de Partie voor het à la carte team.

Bij Bar & Restaurant Vestdijk47 vind je de moderne franse keuken in een trendy ambiance. Wij onderscheiden ons met een open keuken, een chef's table en een vinotheque. Restaurant Vestdijk47 biedt samen met Bar47 plaats aan +/- 100 couverts.

De keuken wordt aangestuurd door Mark Leenders. Mark is in ons hotel gestart als chef de partie en doorgegroeid naar souschef. Daarna heeft hij een jaar in Curaçao gewerkt om vervolgens weer terug te keren als chef de cuisine. Hij stuurt het à la carte team samen met Ronny Smeets aan. Ronny is ook gestart als chef de partie, heeft vervolgens de functie van junior souschef bekleed en is inmiddels souschef. Het volledige keukenteam bestaat daarnaast uit een souschef ontbijt, 3 ontbijtkoks, 4 chefs de partie, een hulpkok, 2 leerlingen, een patissier, 1 patisserie stagiaire en 3 afwassers.

Wat ga jij bijdragen aan ons succes?
Iedere 2 maanden stellen we een nieuw V47 menu samen en regelmatig wisselen onze gerechten op de à la carte kaart. Jouw input is hiervoor ontzettend belangrijk. 
Iedere avond draaien we gemiddeld 40 a 50 couverts. Dat kan alleen als jij de sterren van de hemel staat te koken.
Wij hebben geen traditionele franse keuken, maar juist een moderne. Dus jouw kennis van de huidige kooktrends en jouw vernieuwende manier van koken zorgen ervoor dat onze gasten terug komen.
Omdat wij een open keuken hebben kunnen onze gasten letterlijk een kijkje in jouw keuken nemen, maar weet je wat ze helemaal geweldig vinden? Als je zelf een gerecht serveert.

Hoe is het echt om in onze keuken te werken?

 • Je draait je eigen kantje en krijgt veel vrijheid om hierin je eigen ding te doen. Wil dat zeggen dat je altijd aan dezelfde partie staat? Nee, vanzelfsprekend rouleren we. 
 • Uiteraard moet jij je focussen op je werk, maar bij ons heb je ook echt de tijd en ruimte om met nieuwe ideeën te komen. 
 • Op zondag is ons restaurant gesloten, maar onze hotelgasten kunnen bij jou wel een hapje komen eten van de barkaart. Wil natuurlijk wel zeggen dat je regelmatig op zondag vrij bent.
 • Alle overuren worden gecompenseerd in vrije tijd en ook als jij moet werken op een feestdag krijg je daar een vrije dag voor terug.
 • Je gaat ook regelmatig inspiratie opdoen bij Chefs events of leveranciers.

Wil jij werken in een restaurant dat een 9,3 scoort op iens en is het jouw droom om te koken op niveau? Dan zijn wij op zoek naar jou en zien we jouw motivatiebrief en cv graag tegemoet.

 

Medewerk(st)er Bediening Diner (parttime)

Ter uitbreiding van ons diner team zijn we op zoek naar een parttime Medewerker Bediening.

Wij zoeken een servicegericht persoon, met passie voor gastronomie. Je zorgt ervoor dat het onze gasten aan niets ontbreekt en je ziet het als een uitdaging om onze gasten in de spreekwoordelijke watten te leggen. Je bent een echte connector die het hart van de gast weet te raken. Hoe je dat doet? That’s up to you! Een kleine greep uit het takenpakket: Je serveert gerechten en dranken aan onze gasten, adviseert hen over wijnen in combinatie met gerechten en zorgt er voor dat zij een avondje in Vestdijk 47 als een ware WOW-beleving ervaren. Tevens voer je mise en place werkzaamheden uit en bezorg je roomservice op de hotelkamers. Het is jouw verantwoordelijkheid dat je op de hoogte bent van het menu, de prijzen en dagelijks of wekelijks wisselende gerechten c.q. dranken, zodat je onze gasten optimaal van dienst kunt zijn.

Wat heb jij in je mars?

 • Je bent ontzettend gastvrij: “caring” voor onze gasten.
 • Je zet net dat stapje extra: “I go further”
 • Je durft buiten de lijntjes te kleuren om onze gasten te wow’en: “Gutsy”
 • Je bent flexibel, stressbestendig en outgoing: “Spark”
 • Je hebt horeca ervaring: “Feel accomplised”
 • Je hebt kennis van wijnen en weet onze gasten moeiteloos te adviseren: “Inspiring”
 • Je bent beschikbaar in de avonduren, waardoor deze functie functie parttime perfect te combineren is met je studie.

Ben jij gastgericht, representatief en op zoek naar een functie met name in de avonduren, in een professioneel bedrijf en een leuk team? Dan ben jij degene die wij zoeken en zien we jouw motivatiebrief en cv graag tegemoet.

 

Wat hebben wij jou te bieden?

Bar & Restaurant Vestdijk47 is gevestigd in Pullman Eindhoven Cocagne en maakt onderdeel uit van de internationale hotelketen Accorhotels. Dit brengt vele voordelen met zich mee, want Feel Welcome – Feel Valued is niet voor niets de missie van Accor. Naast de arbeidsvoorwaarden die de meeste bedrijven bieden (een reiskostenregeling, fietsplan, collectiviteitskorting op verzekeringen etc) hebben wij meer voor jou in petto. Wat dacht je van onder andere korting in hotels over de hele wereld en een bonusregeling waarbij je maximaal 7,5% van je jaarsalaris aan bonus kunt verdienen? Klinkt goed toch? Wil jij doorgroeien binnen het hotel of de hotelketen? Dat kan! De Académie Accor biedt een divers pakket aan trainingen aan waardoor jij je kunt blijven ontwikkelen!

 

Solliciteren

Je kunt  schriftelijk solliciteren per e-mail: Linda.Heijnen@accor.com of per post: Pullman Eindhoven Cocagne t.a.v. Human Resources, Vestdijk 47, 5611 CA  EINDHOVEN.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met de HR-afdeling op nummer 040 - 232 6132.

Open sollicitaties zijn ook altijd welkom en kunnen gestuurd worden naar Linda.Heijnen@accor.com.

 

Sluiten

Bar & Restaurant Vestdijk 47
Vestdijk 47 Eindhoven

040 - 232 61 34
info@vestdijk47.nl

Bij een minimale besteding van € 25,- parkeert u bij ons gratis. Aanmelden voor de nieuwsbrief
Play Pause 1/