Werken bij

We hebben enkele uitdagende vacatures beschikbaar:

- Afwasser
- Chef de Partie

Scroll naar beneden voor de volledige vacaturetekst

 

Afwasser

Zou jij ook willen dat de afwas altijd af was? Lees dan snel verder.

Waar ga je werken?
Pullman Eindhoven Cocagne, een upscale hotel in hartje Eindhoven, heeft een super gave keuken. Voor de keuken zijn wij op zoek naar een hardwerkende afwasser. Of je nu 2,3,4 of 5 dagen bij ons wilt werken, bij ons is alles mogelijk?

De keuken wordt aangestuurd door Mark Leenders. Mark is in ons hotel gestart als chef de partie en doorgegroeid naar chefkok. Het volledige keukenteam bestaat daarnaast uit een souschef ontbijt, een souschef diner, 3 ontbijtkoks, 4 chefs de partie, 1 hulpkok, 1 leerling, een patissier, 1 patisserie stagiaire en 3 afwassers.

Wat ga jij bijdragen aan ons succes?
Als jij in een restaurant gaat eten wil je dat doen van een schoon bord toch? Onze gasten willen dat ook en wij zoeken een nieuwe collega die daar voor gaat zorgen. Je zorgt voor de schoonmaak van al het serviesgoed, glaswerk en bestek van het restaurant en de zalen, alsmede de potten, pannen en keukenmaterialen. Na het schoonmaken zet je alles weer terug waar het hoort. Ook voer je keukenafval af en verzorg je een deel van de schoonmaak in de keuken. Denk hierbij aan het schrobben van vloeren, putjes verschonen en het poetsen van koelingen en magazijnen. Don’t worry, je hoeft niet alles met de hand af te wassen. Er staat niet alleen een vaatwassser, maar zelfs een hele wasstraat tot je beschikking.

Hoe is het echt om in onze keuken te werken?

  • Je bent flexibel inzetbaar van maandag tot en met zondag, waarbij jouw werktijden over het algemeen tussen 7.30 en 15.30 uur of tussen 18.00 en 24.00 uur liggen. Het blijft natuurlijk de horeca, dus pin ons hier niet aan vast.
  • Bij een fulltime dienstverband worden alle overuren gecompenseerd in vrije tijd en ook als jij moet werken op een feestdag krijg je daar een vrije dag voor terug.
  • Zou je werken op basis van een 0-urencontract, dan krijg je 50% salaris meer per uur als je moet werken op een feestdag.
  • Ja, het is ontzettend hard werken, omdat je al het vieze servies weer schoon moet krijgen.
  • Je spierballen zullen groeien, want voor het tillen van de potten en pannen draai jij je hand niet om.

Wil jij in HET hotel van Eindhoven werken en zoek je een zelfstandige functie waarbij je je handen flink uit de mouwen kunt steken? Dan zijn wij op zoek naar jou en zien we jouw motivatiebrief en cv graag tegemoet.

 

Chef de Partie

Voel jij je als een vis in het water in een open keuken? Lees dan snel verder.

Pullman Eindhoven Cocagne, een upscale hotel in hartje Eindhoven, heeft een super gaaf restaurant en een fantastische bar. Voor Bar & Restaurant Vestdijk47 zijn wij op zoek naar een representatieve allround Chef de Partie voor het à la carte team.

Bij Bar & Restaurant Vestdijk47 vind je de moderne franse keuken in een trendy ambiance. Wij onderscheiden ons met een open keuken, een chef's table en een vinotheque. Restaurant Vestdijk47 biedt samen met Bar47 plaats aan +/- 100 couverts.

De keuken wordt aangestuurd door Mark Leenders. Mark is in ons hotel gestart als chef de partie en doorgegroeid naar souschef. Daarna heeft hij een jaar in Curaçao gewerkt om vervolgens weer terug te keren als chef de cuisine. Hij stuurt het à la carte team samen met Ronny Smeets aan. Ronny is ook gestart als chef de partie, heeft vervolgens de functie van junior souschef bekleed en is inmiddels souschef. Het volledige keukenteam bestaat daarnaast uit een souschef ontbijt, 3 ontbijtkoks, 4 chefs de partie, een hulpkok, 2 leerlingen, een patissier, 1 patisserie stagiaire en 3 afwassers.

Wat ga jij bijdragen aan ons succes?
Iedere 2 maanden stellen we een nieuw V47 menu samen en regelmatig wisselen onze gerechten op de à la carte kaart. Jouw input is hiervoor ontzettend belangrijk. 
Iedere avond draaien we gemiddeld 40 a 50 couverts. Dat kan alleen als jij de sterren van de hemel staat te koken.
Wij hebben geen traditionele franse keuken, maar juist een moderne. Dus jouw kennis van de huidige kooktrends en jouw vernieuwende manier van koken zorgen ervoor dat onze gasten terug komen.
Omdat wij een open keuken hebben kunnen onze gasten letterlijk een kijkje in jouw keuken nemen, maar weet je wat ze helemaal geweldig vinden? Als je zelf een gerecht serveert.

Hoe is het echt om in onze keuken te werken?

  • Je draait je eigen kantje en krijgt veel vrijheid om hierin je eigen ding te doen. Wil dat zeggen dat je altijd aan dezelfde partie staat? Nee, vanzelfsprekend rouleren we. 
  • Uiteraard moet jij je focussen op je werk, maar bij ons heb je ook echt de tijd en ruimte om met nieuwe ideeën te komen. 
  • Op zondag is ons restaurant gesloten, maar onze hotelgasten kunnen bij jou wel een hapje komen eten van de barkaart. Wil natuurlijk wel zeggen dat je regelmatig op zondag vrij bent.
  • Alle overuren worden gecompenseerd in vrije tijd en ook als jij moet werken op een feestdag krijg je daar een vrije dag voor terug.
  • Je gaat ook regelmatig inspiratie opdoen bij Chefs events of leveranciers.

Wil jij werken in een restaurant dat een 9,3 scoort op iens en is het jouw droom om te koken op niveau? Dan zijn wij op zoek naar jou en zien we jouw motivatiebrief en cv graag tegemoet.

 

Wat hebben wij jou te bieden?

Bar & Restaurant Vestdijk47 is gevestigd in Pullman Eindhoven Cocagne en maakt onderdeel uit van de internationale hotelketen Accorhotels. Dit brengt vele voordelen met zich mee, want Feel Welcome – Feel Valued is niet voor niets de missie van Accor. Naast de arbeidsvoorwaarden die de meeste bedrijven bieden (een reiskostenregeling, fietsplan, collectiviteitskorting op verzekeringen etc) hebben wij meer voor jou in petto. Wat dacht je van onder andere korting in hotels over de hele wereld en een bonusregeling waarbij je maximaal 7,5% van je jaarsalaris aan bonus kunt verdienen? Klinkt goed toch? Wil jij doorgroeien binnen het hotel of de hotelketen? Dat kan! De Académie Accor biedt een divers pakket aan trainingen aan waardoor jij je kunt blijven ontwikkelen!

 

Solliciteren

Je kunt  schriftelijk solliciteren per e-mail: Linda.Heijnen@accor.com of per post: Pullman Eindhoven Cocagne t.a.v. Human Resources, Vestdijk 47, 5611 CA  EINDHOVEN.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met de HR-afdeling op nummer 040 - 232 6132.

Open sollicitaties zijn ook altijd welkom en kunnen gestuurd worden naar Linda.Heijnen@accor.com.

 

Sluiten

Bar & Restaurant Vestdijk 47
Vestdijk 47 Eindhoven

040 - 232 61 34
info@vestdijk47.nl

Bij een minimale besteding van € 25,- parkeert u bij ons gratis. Aanmelden voor de nieuwsbrief
Play Pause 1/