Werken bij

We hebben diverse uitdagende vacatures beschikbaar zoals:

*  Bartender (fulltime)
*  Chef de Parti (fulltime)
*  Medewerk(st)er Bediening (parttime)

Scroll naar beneden voor de volledige vacaturetekst.
 

Bartender (fulltime)

Wie bieden een afwisselende baan voor een fulltime Bartender die Bar47 op de kaart gaat zetten.

Als jij bij ons werkt zorg jij ervoor dat onze gasten zich “Feel Welcome” voelen en wij zorgen er voor dat jij je “Feel Valued” voelt.

Je serveert drankjes en gerechten, kunt makkelijk meerdere bestelling onthouden en het rennen van een marathon tijdens je dienst doe je met twee vingers in je neus (niet letterlijk natuurlijk).

Als Bartender ben jij een echte connector. Jij houdt ervan contact te zoeken met onze gasten en maakt makkelijk een praatje. Tijdens deze social talks ontdek jij van alles over de gast waardoor je later weer een wow-momentje kunt creëren. Jij weet het hart van de gast te raken! Je bent een gastheer/-vrouw in hart en nieren, maar vooral ook een entertainer en je pakt onze gasten helemaal in met jouw zelfgemaakte cocktails. Bar47 is jouw speelveld, jij steelt de show en voor jou komen onze gasten terug

Wat heb jij in je mars?
- Je bent ontzettend gastvrij: “caring” voor onze gasten.
- Je bent innovatief en zet net dat stapje extra: “I go further”
- Je durft buiten de lijntjes te kleuren om onze gasten te wow’en: “Gutsy”
- Je bent flexibel, stressbestendig en outgoing.
- Je bent beschikbaar in de avonduren.

Ben jij die upscale bartender die er voor zorgt dat Bar47 een boost krijgt en ben je op zoek naar een fulltime functie in de avonduren in een super gezellig team? Dan zijn wij op zoek naar jou en zien we jouw motivatiebrief en cv graag tegemoet.

 

Chef de Parti (fulltime)

Wij bieden een afwisselende baan voor een representatieve allround Chef de Parti die bekend is met het concept van een open keuken en daarbij graag contact met gasten heeft.

Je zult gaan werken in onze a la carte keuken, waarbij jouw creativiteit, positiviteit, passie en gedreven werkwijze ons concept tot een succes maken. Een kleine greep uit het takenpakket: Je zult starten met mise en place maken voor de franse a la carte keuken en het zelfstandig draaien van de koude keuken (voorgerechten en desserts). Na een intensieve inwerkperiode zul je allround inzetbaar zijn bij zowel de lunch, het diner als de roomservice, waarbij je een kwalitatief hoogstaand product zult voorbereiden en presenteren. Hierbij zorg je er voor dat de productbereiding gebeurt volgens de geldende standaarden en je op de juiste manier omgaat met de goederen en deze registreert. Tevens zul je leerlingen (mede) begeleiden binnen de keuken.

Vanzelfsprekend voer je de werkzaamheden enthousiast en servicegericht uit en je bent minimaal in het bezit van het diploma zelfstandig werkend kok niveau 3 en een HACCP certificaat. Een niveau 4 opleiding, alsmede het Leermeester diploma is een pre. Daarnaast is kennis van huidige kooktrends alsmede ervaring in een vergelijkbare functie een vereiste en kun je prima zowel zelfstandig als in een groep presteren.

Heb jij kwaliteit hoog in het vaandel staan en ben je op zoek naar een fulltime functie in een professioneel bedrijf? Dan ben jij degene die wij zoeken en zien we jouw motivatiebrief en cv graag tegemoet.

 

Medewerk(st)er Bediening (parttime)

Wij bieden een afwisselende parttime baan voor een representatieve Medewerk(st)er Bediening die beschikbaar is in de avonduren.

In deze functie zorg je ervoor dat het onze gasten aan niets ontbreekt en je ziet het als een uitdaging om hen in de spreekwoordelijke watten te leggen. Dankzij jouw flair zullen onze gasten een avondje in Vestdijk47 als een ware WOW-beleving ervaren. Een kleine greep uit het takenpakket: je ontvangt en placeert onze gasten om vervolgens gerechten en dranken te serveren. Tevens voer je mise en place-werkzaamheden uit en bezorg je roomservice-gerechten op de hotelkamers. Het is jouw verantwoordelijkheid dat je op de hoogte bent van het menu, de prijzen en dagelijks of wekelijks wisselende gerechten c.q. dranken zodat je onze gasten optimaal van dienst kunt zijn. 

Ervaring in de horeca binnen F&B is een vereiste voor deze functie. Je bent flexibel inzetbaar in de avonduren, waardoor deze functie ideaal te combineren is met je (horeca) studie. 

Ben jij gastgericht, representatief en op zoek naar een leuke parttime baan in de avonduren, in een professioneel bedrijf en een leuk team dan ben jij degene die wij zoeken en zien we jouw motivatiebrief en cv graag tegemoet.

 

Solliciteren

Je kunt  schriftelijk solliciteren per e-mail: H5374-HR2@accor.com of per post: Pullman Eindhoven Cocagne t.a.v. Human Resources, Vestdijk 47, 5611 CA  EINDHOVEN.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met de HR-afdeling op nummer 040 - 232 6132.

Open sollicitaties zijn ook altijd welkom en kunnen gestuurd worden naar H5374-HR2@accor.com.

 

Sluiten

Bar & Restaurant Vestdijk 47
Vestdijk 47 Eindhoven

040 - 232 61 34
info@vestdijk47.nl

Bij een minimale besteding van € 25,- parkeert u bij ons gratis. Aanmelden voor de nieuwsbrief
Play Pause 1/