Hans Melis

Chef-kok Restaurant Vestdijk 47

Hans Melis (1976) is chef-kok van Restaurant Vestdijk 47, het restaurant van Pullman Eindhoven Cocagne. Melis doorliep tussen 1989 en 1997 meerdere opleidingstrajecten voor restaurantkok. Dit was voor hem de opmaat naar enkele meerjaren stages bij meester-kok Eugène Swalen (onder meer Restaurant Jagershorst, Leende) en meester-kok Gerrit Greveling (Chalet Royal, ‘s- Hertogenbosch).

Vanaf 1997 was Melis Chef de Partie en vervolgens Souschef bij Restaurant Jagershorst in Leende. In 2000 werd hij Souschef bij meester-kok Eugène Swalen in Dorint Cocagne Eindhoven (nu Pullman Eindhoven Cocagne). Na 3 jaar als chef-kok bij restaurant De Boerenhofstede in Schijndel gewerkt te hebben, keerde hij in 2005 terug naar Dorint Cocagne Eindhoven voor de positie van Executive Souschef. In 2007 kreeg hij de functie van chef-kok. In datzelfde jaar kreeg Melis de kans ervaring op te doen in de keuken bij het Britse driesterrenrestaurant The Fat Duck.

Melis staat aan de basis van de nieuwe menukaart van Restaurant Vestdijk 47 die Modern Frans van oriëntatie is, met pure streekproducten en vergeten groenten
die samenkomen in klassieke gerechten.

Bar & Restaurant Vestdijk 47
Vestdijk 47 Eindhoven

040 - 232 61 34
info@vestdijk47.nl

Bij een minimale besteding van € 25,- parkeert u bij ons gratis. Aanmelden voor de nieuwsbrief
Play Pause 1/