Actueel

Kerstmenu 2017

V47 menu November & December

Vinoteca Thursday

Iedere laatste donderdag van de maand in september, oktober en november organiseert Bar & Restaurant Vestdijk47 tussen 18:00-20:00 uur “Vinoteca Thursday”. Lekker informeel genieten met collega’s, vrienden en relaties van heerlijke wijnen en tongstrelende hapjes en dit alles op de beats van onze lounge DJ.  

1e drankje en de tongstrelende hapjes zijn van het huis.

Aanmelden is niet verplicht!

Mocht je aansluitend nog een hapje willen gaan eten dan hebben wij op deze avond een speciale aanbieding in Restaurant Vestdijk47.
3-gangen diner voor de prijs van een 2-gangen diner € 27,50 p.p.


Klik hier voor het speciale menu.

Burger & Beer

Cocagne Noir 

Pullman Eindhoven Cocagne introduceert als eerste hotel in Nederland zijn eigen chocolade.

Tijdens een zoektocht naar de perfecte chocoladesmaak bezocht de keukenbrigade de Franse hoofdstad. Aan de rand van Parijs is namelijk Cacao Barry gevestigd. In een speciaal chocoladelaboratorium combineerde Mark Leenders samen met experts van Cacao Barry exotische chocoladelikeuren met een selectie van zeldzame cacaobonen en chocolades. Zo testte het gezelschap tientallen combinaties, om er uiteindelijk één te selecteren.

“Het is een chocolade met een duidelijk aanwezige cacaosmaak. Niet te zoet, een beetje fruitig en met een licht geroosterde smaak. En dan toch weer niet te bitter. Heerlijk!”

  Sluiten

  Bar & Restaurant Vestdijk 47
  Vestdijk 47 Eindhoven

  040 - 232 61 34
  info@vestdijk47.nl

  Bij een minimale besteding van € 25,- parkeert u bij ons gratis. Aanmelden voor de nieuwsbrief
  Play Pause 1/